dimecres, de març 25

Victòria al Parlament europeu


El haver frenat la iniciativa del PP de sancionar el model lingüístic del sistema educatiu a Catalunya, ha estat una gran victòria.

Al Parlament Europeu els liberals tenen majoria, per superar els els vots s'han de negociar molt bé. També els països centralistes com França, Holanda, Anglaterra, vigilen molt de no donar ales al federalisme de cap mena.

Hi ha qui encara creu que el Parlament europeu ens queda lluny, !gran error!, la nostra legislació emana de la europea, cada vegada més , la nostra gestió ve condicionada per el que es decideix a Brussel·les. Una decisió encontra de la immersió lingüística poda haver estat una bomba en contra del nostra sistema educatiu que ha demostrat ser una gran eina integradora.

Per això s'ha de felicitar als euro parlamentaris catalans perquè han fet la feina ben feta i han arreplegar els vots necessaris.

Avui , tot prenen cafè amb uns uns votants de CiU, se'm queixaven de que Erc hagués pactat governar amb el PSC, em preguntaven,què és més important ser català o ser d'esquerres? Evidentment no els he contestat, perquè per a mi no existeix aquesta dicotomia, precisament el esforç que ha fet ERC per trencar aquesta divisió ha permès aquesta victòria dels catalans a Europa.

S'ha demostrat que es pot ser català i d'esquerres, no faltaria més!


I per acabar, ara venent eleccions europees, els que pensen que no cal votar, que s'hi repensin.

TENIR CATALANS AL PARLAMENT EUROPEU ÉS MOLT IMPORTANT

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...