dissabte, de juliol 1

Escalfant motors

Avui al consell Nacional ha sigut d’escalfament de motors per la campanya electoral de la tardor.
Se’ns acosta molta feina.
Sabem que ho tenim tot en contra excepte la coherència i la militància. També tenim al Carod en forma i a Puigcercós disposat a anar de segon, naturalment els sicaris periodistes continuaran disparant, però no ens deixem impressionar per els mitjans de comunicació, la gent n’ha après i ja va sap identificar qui és qui. No cal mirar enrera, es qüestió de fer feina i tirarem endavant, el projecte d’ERC és a llarg plaç i som els únics que tenim un projecte de país de futur, els altres partits no veuen més enllà de cada procés electoral, han acceptat la situació d’autonomia dependent, la situació de la queixa permanent, d’anar cada any a Madrid a plorar, o fer pactes per com diu el Carles Bonet poder “remenar”.
Continuen en la Catalunya de fa 30 anys i encara treuen el tema de qui és més català, qui es diu Mas o Montilla. No se n’adonen de que la societat catalana ja està un pas per endavant de tot això.
Anirem bé, ja ho veureu.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...