dimecres, de juliol 19

El PP més brut que mai

Avui el ministre d’Afers Exteriors M. A. Moratinos ha comparegut davant la Comissió d’Afers Exteriors del Congrés per explicar com ha reaccionat el govern espanyol davant el conflicte en el Líban.
Moratinos ha explicat com es va fer la evacuació i la postura del govern, que és demanar quan abans un alto el foc i recomençar negociacions.
El PP naturalment s’ha alineat en a posició Bush-Sharon-Blair-Aznar de no negociar amb terroristes, que el dret a autodefensa implica atacs preventius i què hi farem s’hi hi han baixes civils, és culpa dels terroristes.
Ni la més mínima crítica de si Israel fa un ús desmesurat de la força, es més, han acusat a Zapatero de antisemita per haver demanat a Israel que deixi de causar víctimes civils, no solament a Zapatero sinó al govern socialista de ser anti-jueu.
Els del PP, que sí que han destil·lat un deix antisemitisme per allò de l’amistat amb el món àrab, s’han pujat al carro directament.
No fan cap favor ni a Israel ni als jueus, com he dit a la Comissió i he coincidit amb Moratinos, ser amic d’Israel no vol dir no reconèixer que el govern d’Israel està cometent un greu error polític, i qui no ho diu per por a ser acusat d’antisemita, és un hipòcrita i potser sí que en el fons el que desitja es la fi de l’Estat d’Israel, no per simpatia a la causa palestina sinó per pur antisemitisme. Algunes persones jueves de bona fe no poden dissociar les crítiques al govern d’Israe,l fetes des de l’angoixa per aquells que veiem la impossibilitat d'arribar un dia a poder viure un dia en pau, dels atacs fruit de l’odi, o de l‘antipatia. Que no s'equivoquin, hi han "amics "que són pitjors que els enemics.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...