dilluns, de març 22

Setmana de la energia sostenible





La Comissió Europea va llençar el 2005 la campanya per la energia sostenible.
Avui comença a tot Europa la setmana per la energia sostenible.
Volem formar part de la revolució per la energia verda, la era del petroli té data de caducitat,  si no en tingués li hauríem de posar.
La revolució verda la farem entre tots, consumint menys i millor, escollint fonts de energia verdes i cercant noves fonts de energia.
Avui inauguració de la exposició exposició “La casa dels Negawatts” i xerrada a càrrec de Jordi Miralles.
El dissabte a les 19:30 “la hora del planeta
L'any passat des de la regidoria de Medi Ambient de Santa Perpètua es va decidir adoptar una marca que comuniqués la essència de totes les actuacions amb una frase “Un gran gest”, hem anat veient que no estavem sols, el lema de la hora del planeta és:
Un gest, un símbol; mil milions de gestos, una acció global per el planeta.

1 comentari:

juan ha dit...

Estimado Señor
He publicado Planeta Zapatero, una obra que muestra con artículos el testimonio de los años 2007/2010 de los cambios de la sociedad española. El ensayo posee una cronología y una parte de ficción. Los escritores noveles necesitamos el apoyo de los blogs, espero que la obra sea de su agrado y le estimule la reflexión.
Puede consultarla o descargar de manera gratuita en http://www.scribd.com/juan%20re%20crivello , o bien una versión de las motivaciones: http://www.scribd.com/doc/30926440/Cinco-Preguntas-que-no-se-atrevio-a-hacer-sobre-Planeta-Zapatero .
También se puede adquirir de la manera tradicional por 19.92 Euros o como e-book al precio de 5 Euros enhttp://www.bubok.com/libros/172889/Planeta-Zapatero-20072010 .

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...