dissabte, de maig 6

Som més que un partit

Aquesta era la sensació quan hem sortit del Consell Nacional d’ERC..
Davant la rectificació de la executiva, que després d’escoltar la militància, va decidir recomanar el NO al referèndum, la totalitat dels consellers i conselleres d’ERC hem recolzat plenament la executiva, el president i el secretari general han posat els seus càrrecs a disposició del Consell que els hi ha retornat amb un llarg aplaudiment.
Mai el Consell havia estat tan unit, s’han admès errors, com haver esperat que en el procés del Senat es podrien aconseguir millorar a l’Estatut i no haver-se posicionat d’un bon principi.
NO és cert que la direcció d’ERC hagués donat el seu compromís de no votar No a l’Estatut.
Conseqüències de la nostra opció?
Serem castigats per tothom, de totes maneres ho seriem féssim el que féssim.
Ens acusaran de deslleials, s’obliden que el deslleial ha estat en Zapatero que no ha complert el seu compromís de respectar l’Estatut que sortís del Parlament de Catalunya, i de Mas, que pel seu compte va i pacta un Estatut de rebaixes.
L’objectiu de CiU es fer fora ERC del govern, per tant això no canvia res, no tenen cap més o0bjectiu que tornar al govern, abans varen pactar amb el PP i ara pactaran amb el PSOE:
ERC ha guanyat en unitat, la militància que és la que construeix el partit, creu que la postura més digna es votar NO, per dignitat cap al poble de Catalunya, que aquesta vegada a diferència de 1976 es va expressar per boca dels seus representants escollits democràticament.

La gent ha sortit plena d’energia i força, per explicar un NO, un No a un Estatut que falla en la part essencial, el finançament i pot hipotecar el desenvolupament de Catalunya.
Es un error descomunal acceptar més competències sense tenir travat el finançament, ja em conec allò de "és competència vostra ja us ho fareu".

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...