diumenge, de febrer 11

ENHORABONA PORTUGUESES

Avui les portugueses han pogut votar a favor de poder decidir sobre el seu cos.
A l’Estat Espanyol, això no és possible. Si una dona pels motius que siguin decideix que no vol anar endavant amb l’embaràs tindrà que passar per una comissió de metges que decidiran si es pot fer o no l’avortament.
No importa si ets major d’edat, si estàs ben preparada, a menys que no hagis estat violada o la que teva salut estigui en perill, hauràs de dir que tens problemes psíquics. Tot plegat una hipocresia i una humiliació.
¿no n’hi ha prou amb la difícil decisió que acabes de prendre que encara hagis de donar explicacions a estranys, i que no et toqui un metge de l’OPUS, que per cert al departament de Ginecologia de la Vall d’Hebrón, n’hi ha uns quants.
Això sí, si vas a la privada, no pregunten res.
Pràcticament a tot Europa, també a Turquia, les dones poden avortar dins de les 12 primeres setmanes, sense donar explicacions. A Alemanya hi ha un assessorament, per donar suport a les dones que tenen por de tirar endavant amb la maternitat per motius econòmics.
Em creia que ara que hi ha un govern d’esquerres seria el moment de reparar aquesta anomalia, però ja m’ha dit la vice-presidenta, que no ho tiraran endavant.
La Església a Espanya encara pesa massa.
Per cert el nombre d’avortaments ha augmentat.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...