dissabte, de juny 2

Agraïment a una jova advocada

Agraïment

Agraïment a la advocada Ana Fernàndez Bossot, perquè gràcies a la seva professionalitat ha aconseguit que un grup de veïns d’uns blocs d’habitatges modestos

hàgim guanyat un judici contra una de les empreses de construcció més potents de l’Estat (una de les represes del Florentino Pérez), contra tots els pronòstics dels entesos, varem presentar una demanda per vicis de construcció i la varem guanyar.

Avui he rebut els interessos que quedaven pendents de la demanda

Ha estat una dona, jove, amb intel·ligència i molta paciència que ho ha aconseguit, gràcies ,també per els diners que ens han tornat però especialment per la dignitat recuperada.

Davant de la prepotència dels constructors, la gent assumeix els vicis de construcció com uns “mal acabats” i ja està, i quan planteges fer una demanda, tothom et diu que no paga la pena, va ser aquest advocada que ens va dir endavant, dels 200 afectats només en varem quedar una vintena, ens quedarà la satisfacció de que Florentino va pagar per la feina mal feta.

Gàcies Anna.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...