dissabte, de setembre 16

Volem l’aeroport



Dissabte matí
Participo en la campanya de recollida de firmes per demanar el traspàs de la gestió de l’aeroport.
No calia explicar gaire, la gent sap de què va i s’han apropat a signar.
A AEENA van brindar amb xampany francès el dia que es va retallar de l’Estatut el traspàs de la gestió de l’aeroport del Prat.
Ara CiU surt a fer el paperet demanat la gestió, per mi l’Estatut era la gran oportunitat, si tots els partits catalans haguessin estat per la feina, ho haguéssim aconseguit, ara només fan comèdia.
Al menys m’ho he passat bé perquè he tingut oportunitat de parlar amb molta gent, a la foto amb un veí, antic company d’altres lluites(algunes guanyades) i que m’ha confessat que llegeix aquest blog.
Tarda , Cabrera de Mar

He visitat la platja que el port de Mataró havia fet desaparèixer, i després de moltes gestions i “negociacions “a Madrid s’ha aconseguit reposar, ara queda per arreglar unes coses com la tanca de RENFE que es veu a la foto.
Així son les coses, els diners son a Madrid i toca anar a demanar a Madrid, i Madrid està molt lluny. Si tinguéssim els calers aquí seria molt més fàcil, un altre oportunitat perduda a l’Estatut, el finançament.
Madrid continua tenint la paella per el mànec.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...