dimecres, de setembre 13

Avui toca Estatut Balear


Erc respectem els Estatuts d’altres autonomies, així s’ha expressat Agustí Cerdà en nom del grup. Al menys en el E. Balear es respecte el nom de la llengua, encara que la portaveu del PP una mallorquina preferiria que s’anomenessin, mallorquí, eivissenc, menorquí, en fi dialectes, perquè per ella la llengua catalana es una cosa de casa endins.
Per cert en nom dels socialistes no ha parlat el Francesc Antich, ha sortit el Lopez Garrido, la veritat, no ho sé interpretar.
En acabar, un diputat socialista em diu, “bé sembla que tots fan anar la fotocopiadora, efectivament demà toca el Estatut d’Andalusia, que igual que les Balears és una nacionalitat històrica, Catalunya és només nacionalitat. Posats a guerra de noms que no volen dir gran cosa, ens han guanyat.
Andalusia, a més de que proposa la inversió de l’Estat em funció del nombre d’habitants, demana que se’ls hi pagui de cop el deute històric, per cert el Pp no ha demanat boicot al “fino” andalús. Ara que lluny sembla la situció de linx contra els catalans que es vivia a Madrid ara fa un any, però les brases cremen, només cal una espurna, que li diguin al Rubianes. S’ha arribat a dir per la caverna feixista, que “Rubianes ja te poc de gallec, de fet és català”.

(a la foto amb en Joan Lladò, de Mallorca, després del debat)

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...