dijous, de setembre 7

Inici de sessió. ¿Soldats al Líban?

De tornada de la pausa estival comencem amb l’enviament de soldats al Líban.
Ja ho vaig demanar a la Comissió d’Exteriors, aleshores era al principi de la guerra.
Si es pogués ser més àgil s’haurien estalviat els més de 1500 morts i el milers i milers de desplaçats.
.
Avui intervindran els portaveus del grups, s’estrenarà l’Agustí en el lloc del Puigcercós.
A la tornada de vacances es comenten els canvis, L’Ana Palacio ha deixat l’escó, se’n va al Banc Mundial. La Valdecasas també ha renunciat, està malalta. A Esquerra també hi hauran canvis, el Canet i podria ser que el Puigcercós ho deixin, en el seu lloc vindrien dues noies de la JERC, tindrem la diputada més jove del Congrés.
El Rajoy ens te entretinguts, primer compara la intervenció al Líban amb la guerra de l’Irak, després entra en la seguretat de la operació, ara està més encertat.
Clar que és una operació arriscada, però ¿perquè volem un exercit? ¿per enviar els tancs a Catalunya, per conquerir illes de cabres o per ajudar a frenar les accions militars i donar peu a les negociacions.

Sabem que l’enviament de forces de la ONU no és la solució al conflicte. La solució serà només un acord negociat per totes les parts

....
El Duran i Lleida, repeteix les consignes de campanya “el nuestro es un apoyo responsable y maduro” ??, ¿els altres grups no son responsables?

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...