dimarts, d’agost 29

Serà una tardor interessant

Sorpresa de final d’estiu: En Clos Ministre d’Indústria. Vaig conèixer el Clos en un viatge a Israel, i em va caure molt bé. Ara coneixent la seva eloqüència, ja m’imagino les banquetes del PP.
El PP no ha canviat de tàctica. Avui el Rajoy ha començat fent declaracions sobre l’enviament de tropes a l’Orient Mitjà. Evidentment que és perillós. Ara bé que aquest sigui l’argument d’algú que va enviar soldats a una guerra il·legal, es una mostra de cinisme de la dreta com cal.
Està vist que el PP fidel a les normes de la dreta continuarà practicant el cinisme en el seu grau màxim.
A Catalunya, el fatxenda del Mas ens anirà obsequiant també amb cinisme passat per aigua, per allò de la dreta cristiana. Avui ha dit que no pactarà mai amb el PP. El molt cínic, sap que no li cal pactar, només li cal el suport parlamentari en algunes lleis, aquelles que els partits catalans no aprovarien. Es el que han fet durant 8 anys, i hem d’evitar que torni a passar.
Ara bé, anem amb compte amb el PSC, per ells ja haguessin fet el transvasament de l’Ebre, de fet el volen fer fins a Castelló.
El 4T cinturó s’han avingut a fer un traçat alternatiu però si es poden d’acord amb CiU-PP tiraran pel dret.

1 comentari:

Karen Fish ha dit...

Politicians are all the same.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...