divendres, de febrer 17

Compareixences per la Llei del Medicament

Si em pensava que la Llei del Tabac per a mi seria la més complicada de la legislatura, anava errada, la Llei del Medicament ho serà molt més.
El Ministeri creu que abaixant els preus dels medicaments resol els problemes de finançament de la Sanitat, Tan de bo fos tan simple. En un tema així s’ha d’anar en compte en segons quines decisions que poden ensorrar el sector farmacèutic, no el multinacional, el de casa nostra que està lluitant per mantenir-se.
Tenim el problema que el sector farmacèutic productiu està primordialment a Catalunya, i naturalment, al Ministeri de Sanitat i al PSOE tan li fa. El PSC diuen que faran costat a les meves esmenes, però me les veig amb una Ministra molt dura, ja veurem que passa.
Avui hem acabat tres sessions maratonianes de compareixences, al final se n’han afegit dues de duplicades, una dels canaris, que no han aparegut i una de la Carme García d’IC que també s’ha saltat totes les sessions i ha vingut al final només per estar present a la que ella ha proposat. Els que hem aguantat les 24 hores de sessió no ens ha fet gaire gràcia.
A l’aeroport trobo a la delegació del PSC de la ponència de l’Estatut, la De Madre es veu molt cansada. S’han polit el dret al propi cos i l’Herrera ho ha celebrat.
Demà manifestació, veurem quanta gent surt al carrer.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...