dissabte, de febrer 18

Dia de l'orgull nacional

Avui he estat orgullosa de ser catalana.

La societat civil ha sortit al carrer, una riuada de gent ha dit que som una nació i ha demanat respecte per a l’Estatut aprovat per el Parlament.

La ciutadania creu més en les nostres institucions que alguns polítics, ¿com un polític com el Mas, es creu que pot pactar pel seu compte un altre Estatut ?

He passat una setmana aguantant les ironies dels representants dels altres partits catalans i no cal dir dels espanyols, em deia un socialista aragonès que cada cop entén menys això de Catalunya, no m’estranya, com han d’entendre això de Catalunya, si tan de temps per consensuar un text d’Estatut, celebrem el 30 de setembre el nou Estatut i amb unes hores es pacta una altra cosa. Encara ens acusen als d’ERC d’irresponsables.


Avui ha estat un gran dia.

Després de les imatges que s’han vist per TV, no podrà dir el Joan Herrera que ERC s’ha volgut apropiar de la manifestació, la manifestació era de la societat civil i des d'ERC li hem donat suport, sinó hagués estat així hagués tingut un gran decepció.

Però no ha estat així, n'estic molt orgullosa.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...