dimecres, de maig 19

DIMECRES 19 de Maig del 2004

Els matins del dimecres son per preparar els plens i assistir a comissions. Jo no en tinc cap, i puc quedar-me al despatx.

Ja tenim administrativa, la Maria, ve de Catalunya Ràdio.

Avui dinem amb en Carod, en una taula llarga al menjador del Congrés seiem tots els diputats els senadors i la Begoña Lasagabaster, s’acosta un de CiU a dir-nos que aquesta era la seva taula la legislatura passada, ara ja no la necessiten.

Els dimecres per la tarda, al Ple es fan preguntes orals, ens en toca una. La fa en Francesc Canet de Figueres, a la ministra de Cultura demanant el quadre de Dallí, El gran masturbador, per el Museu de Figueres. La ministra no entén quina diferència hi ha que el quadre estigui a Madrid o a Figueres a més diu que l’Ajuntament de Figueres no l’ha sol·licitat mai.

Els plens del dimecres es fan llargs perquè no totes les preguntes interessen, per això vaig entrant i sortint.

Anem a sopar al hotel Plaza convidats per el Circulo de Empresarios, demà en Carod hi fa un dels seus esmorzars col·loquis, la nit abans es fa un sopar íntim amb els empresaris.

Sec al costat de Claudio Boada, em vol convèncer de que a Catalunya ens equivoquem al no permetre la llibertat d’horaris.

Al sortir ens trobem el carrer ple de gent, van a veure la font de Neptuno, la del Atlètic de Madrid, il·luminada de color rosa, la gent fa fotos, és l’ambient de la “famosa” boda.

No puc dormir del soroll, aquesta gent fan sonar els clàxons a les dues de la matinada.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...