divendres, de maig 7

DIVENDRES 7 de Maig del 2004

Tinc reunió a la seu amb el col·lectiu de gays i lesbianes, hi som el Puigcercós i el Tardà, volem parlar sobre la proposta del matrimoni civil que presentarem, venen també en Jaurena, l’advocat que em va assessorar en el debat en el Col·legi d’Advocats per la Campanya i en Xavier Verdaguer, també assessor i especialista en aquest tema.

De fet veiem que el que més els preocupa són les agressions. Ens comenten que el vespre tenen por d’anar en metro o tren. Que les agressions tenen lloc en les poblacions on hi arriba la RENFE.

M’inquieta molt els fet uns adolescents van increpar a unes noies que anaven agafades de la mà, i les van agredir, fins i tot una d’elles va ser atesa al Hospital.

Dedueixo que imiten el comportament dels grups violents d’estetica skin, i això és preocupant.

A voltes també els policies s’identifiquen més amb els agressors que amb els agredits, és repeteix la pauta de la violència de gènere.

Després vaig a uns celebració del dia d’Europa organitzada pel Patronat Català pro-Euopa, m’ha convidat el Cònsol Hongarès. Allà em trobo amb altre gent d’ERC, parlem sobre el finançament, de l’hospital de Valls...

Després veig en Cuixart. Tinc l’agradable sorpresa de saber que el logo de la Campanya per les eleccions Europees ha estat creat a Santa Perpètua de Mogoda i ha estat escollit dins un concurs a nivell europeu. El que és estrany que la premsa local no se’n hagi fet ressò.

Pel vespre, vaig al sopar de la nit de l’esport a Santa Perpètua de Mogoda .

Acabo el sopar experta en lípids, perquè m’assento al costat d’un treballador d’aquesta fàbrica. És una de les empreses més importants de Catalunya i exporta a tot el món.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...