dissabte, de maig 8

DISSABTE 8 de Maig del 2004

Avui vaig a Sant Feliu del Llobregat, hi ha Consell Nacional d’ERC, pel fet de ser diputada, també formo part del Consell Nacional.

S’han d’aprovar les ponències que es presentaran als militants, hi hauran canvis dins l’estructura organitztiva del partit.

Avui la majoria hi està d’acord, però si no s’explica bé, en el Congrés hi poden haver mal entesos i no prosperar tota la proposta, a veure com ho fem.

Per la tarda he quedat amb les veïnes per arreglar el vestíbul. Ho netegem i anem a comprar plantes, en total ens hi passem tota la tarda, però està bé, això crea comunitat. Al final som bastants treballant-hi i hi ha mol bon ambient.

Estan molt contentes i orgulloses de la feina feta. No tothom te una diputada escombrant l’escala.

Per la nit vaig a Mollet a veure la sarsuela que ha dirigit en Peter. Ha estat molt encertat el fet de ressaltar el fons històric de la primera República, resulta un espectacle, divertit i al mateix temps instructiu. Tothom surt republicà.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...