dilluns, d’octubre 16

Reunió amb Alberto Acosta

Avui abans de tornar cap Espanya per arribar a temps al Ple, hem tingut la darrera reunió,. Ha vingut a esmorzar Albert Acosta, el possible ministre d’Energia si Rafael Correa guanya a la segona volta.
Encara que guanyés Novoa, no va treure més del 40%, el que obliga a una segona volta, i si pensem que Correa no era conegut, tot és possible.
Correa se l’alinea amb Hugo Chavez i Evo Morales. Després de parlar més d’un hora amb Acosta, cec que no s’ha de simplificar-
La proposta de Correa, segons Acosta, no és anul·lar el sistema democràtic de partits sinó fer una reforma profunda, també econòmicament, tenen idees interessants i no pretenen crear un daltabaix al país.
Ens en porten una impressió molt més favorable que la que ens van donar els de la seva formació el dia abans de les eleccions.
És molt probable que guanyi, si moderar el seu discurs per guanyar el centre.
Hem fet un informe recomanant que per la segona volta, es reforci el sistema i que per aclarir els dubtes que s’auditorii el software electoral.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...