dilluns, de maig 21

11é ¿i la contaminació?

Visita al Centre de Dia

Entro en una sala on hi ha una gentada jugant al domino, no savi que era un joc tan popular, semblen tan concentrats que dubto si atansar-me a saludar.

Ja que hi som , començo a saludar a les persones allà assentades, tots son molt amables i estan molt disposat a petar la xerradeta, fem una volta amb la Rosa i sortim.

També hem anat a la sortida de les escoles i les llars d’infants, la gent no és sorprèn, es una manera un tan especial de fer campanya, però es ben rebuda i m’està aportant un coneixement de la població que segurament no hagués tingut si haguéssim fet una campanya més tradicional.

Trobo una població amb una massa crítica important, si bé hi ha un escepticisme important cap els polítics, hi ha una exigència de bon funcionament i transparència, això vol dir que encara es creu en les institucions i en la possibilitat de regeneració, encara no ens passa com a Itàlia on la societat funciona la marge de les institucions.

Contra la contaminació acústica

CiU, PSC i ICV i la Plataforma tenen unes camionetes que es dediquen tot el dia a fer voltes per la població amb música i altaveus. Ens em trobat un assessor del PSC fent un cafè i ens diu que la camioneta va mot bé. Segurament, però veure un cotxe tot el dia llençant CO2 i fent soroll no m’agrada.

He preguntat a una veïna que en pensava i m’ha dit que no ho suporta i que el seu vot no el tindran.

Com que estem pensant que potser no tenim prou presencia visual, ja que em estat molt austers, tan en aquest aspecte de les caravanes com en el que hem posat pocs cartells, tindrem uns ciclistes que faran voltes amb el nostra slogan ARA, TOCA CANVI

També tocaria canviar l’estil de les campanyes, haurien de tenir en conta la contaminació, en residus i en acústica

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...