dimarts, de maig 15

Cinquè dia Programa en Braille




Presentació del programa en Braille

El primer programa electoral en Braille del Vallés i probablement de Catalunya, al menys no en tenim constància que s’hagi fet n altres poblacions.

Al Congrés hi han hagut varies propostes per garantir el secret de vot dels invidents, s’hauria de reformar la LOREC, com que no hi ha interès en obrir el meló d’una llei orgànica. hi ha el compromís del ministre d’Interior Alfredo Rubalcaba de fer un reglament que garanteixi el secret de vot dels invidents..

El nostre programa en Braille és una mostra de que amb una mica de sensibilitat es pot fer molt més per aquells col·lectius que es troben exclosos, en aquest cas els invidents, en altres casos poden ser persones amb mobilitat reduïda. Segurament que amb més interès i solidaritat els hi seria més seria més fàcil portar una vida més independents e integrada.

Escola de Música

He visitat l’ Escola de Música. Oferir la possibilitat d’aprendre a tocar un instrument és un dels millor regals que podem fer als nostres nois i noies.

És un gran equipament, situat en un edifici nou i els joves participen freqüentment en inauguracions i vetllades organitzades per l’ajuntament.

Avui però un dels professors que m’ha vist al pati ha sortit de la Escola per preguntar-me què pensàvem fer amb l’Escola, naturalment lli he dit que la cultura creativa és la que violem impulsar .

Aleshores m’ha explicat la situació en precari de l’Escola i que cal molta més inversió.

Una cosa que creia que funcionava!, pel que veig tindrem molta feina.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...