dijous, de maig 17

Setè Un consell per al desenvolupament sostenible

Visita del consell per el desenvolupament sostenible del Bundestag.

He deixat unes hores la campanya per rebre una delegació del Consell….. .

Es una bona idea. Vist que molts del temes que afecten el medi ambient passen a ser debatuts en altres comissions com Industria, Foment i Agricultura, al Bundestag han creat una Consell, que es dedica a treballar iniciatives legislatives que tenen un efecte en el medi ambient., proporciona assessorament les diferents comissions i fa propostes legals que passen a ser debatudes a la comissió corresponent..

Ha estat una reunió conjunta amb Medi ambient e Industria i tots dos estem d’acord que hauríem d’impulsar un consell al Congrés.

Si hi aconseguirem o no ja són pans d’un altre paner. La realitat és molt diferent, la maquina burocràtica es tan pesada que al final no saps qui governa si els polítics o els buròcrates

Visita al Barri de La Creueta i visca el marketing

Deu n’hi do, quin abandonament, els veïns em deien ¿Què passa, que no som del poble? La veritat és que la sensació es que estan deixats allà entre l’autopista i la carretera de Sabadell.

Anècdota: ja és la segona persona que fa poc que acaba d’arribar al poble i em diu tota contenta que votarà l’alcaldessa perquè quan va arribar li va enviar una carta.

Es una carta de benvinguda standart, signada per l’alcaldessa, però que pel que veig té el seu efecte, el marketing!

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...