dimarts, de maig 29

¿Polònia és europea?


¿Polònia a Europa ?

La situació a Polònia cada dia causa més perplexitat.

Avui m’ha parat una periodista de no sé quina televisió , anava acompanyada d’uns nois disfressats de tele-tubbis, m’ha fet algunes preguntes sobre les intencions de la Defensora del Menor polaca, que vol investigar la serie tele-tubbies perquè diu que indueix els nens a la homosexualitat.

Ja és hora que la Unió Europea hi digui alguna cosa, exigim a Turquia que faci reformes, i així ha de ser, però que passa amb aquells socis que van entrar per la porta oberta de bata a bat, ¿qui els cridarà a l’ordre?

Comissió de Medi Ambient

El PSOE no ha votat una proposta que hem fet sobre basar l ‘impost de matriculació dels cotxes en les emissions de CO2. Per cert el Joan Herrera se l’ha apuntat, s’ha basat en que ell l’any passat va demanar que s’avancés en la fiscalitat ambiental, però no ha fet cap proposta concreta, nosaltres n’hem fet varies i ara se les apunta totes,s’ha de reconèixer que té habilitat, se m’ha enganxat com una lapa i ho ha venut als periodistes com a proposta d’ell. És insoportable. Els d’ICV tenen una bona escola, recordo que en una manifestació per els del Sahara , que per cert feia molta calor, entre altres hi era el Carod al centre aguantant el tipus.

De repent ve el Saura, s’abraça a un saharaui, li fan la foto i se’n va. Naturalment és la foto que va sortir als diaris, ell hi va estar cinc minuts a la “mani”.

La Píldora del dia després sense recepta

A la comissió de sanitat he portat a debat la inconveniència d’haver de disposar d’una recepta per prendre la “pildora del dia després”.

Hi ha suficients estudis que demostren que no cal un metge que la recepti, a 25 països es ven sense recepta, com a França i Portugal.

L’ avantatge de la píndola es que es efectiva si es pren dins de les 24 hores després del coit.

Podria evitar molts embarasso no desitjats en noies joves.

El discurs de la ponent del PP, no té perdua.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...