dilluns, de juny 5

Dia mundial del medi ambient

Fa 25 anys alguns científics van predir el canvi climàtic, fins ara no se’ls han pres en serio, ara ja no és pot negar i potser ja hem arribat tard.
L’estiu passat la pobra gent de Nova Orleans en van patir les conseqüències, però a l’Àfrica ja fa anys que la gent l’està patint, el desert avança any rea any.. A la península Ibérica, fa anys que es detecta també l’avenç del desert, però no s’ha n’ha fet massa cas, ans el contrari s’ha continuat amb les pràctiques d’agricultura intensiva, s’ha continuat cremant els boscos i s’ha incentivat el malbaratament de l’Energia i de l’aigua.
Avui he anant a un acte sobre el canvi climàtic, curiós, la Ministra Narbona m’ha dit que és més ben valorada entre els militants d’Erc que entre els del PSOE.
Després m’han convidat a dinar uns empresaris d’Andalusia, hem acabat parlant també d’Energia, i és interessant constatar que hi ha un acord en que cal canviar el model energètic, sembla que finalment s’accepta el missatge, la Energia és finita, la Terra està malalta. Potser ja no hi som a temps d’invertir el procés, al menys el podem suavitzar.. El Ministeri endega una campanya informativa,¿ i a Catalunya?

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...