dimarts, de juny 20

Després de l'Estatut

La vida continua.
Debat estabilitat pressupostaria.

CiU a favor, Sánchez Lliure diu que amb el nou Estatut no haurem de patir, Catalunya tindrà inversions i tot anirà bé.
Ens abstenim perquè el govern central amaga el dèficit sota el superàvit de la Seguretat Social (què passarà amb les pensions?, els Ajuntaments queden maltractats, el govern central exigirà dèficit zero per el 2008. el que es impossible.
NO S’HA COMPENSAT EL DÈFICIT FISCAL dels Països Catalans, per això ens abstenim, l’acord és millor que el de l’Aznar però no n’hi ha prou.
....
Defenso esmenes a una moció de l’Herrera sobre temes mediambientals, suficientment imprecisa perquè no vulgui dir res i es pugui “vendre” a la Premsa.
Aconsegueixo afegir que es comenci un debat al Congrés sobre El Llibre Blanc de la Energia i de pas, li faig esment que no val demanar al Ministeri de Medi Ambient que faci el que li toca a la Conselleria.
A Catalunya no s’ha fet la avaluació ambiental estratègica del Pla d’Infrastructures de Transport de Catalunya, i li toca a la seva Conselleria, que està incomplint la Llei, pel que sembla és més fàcil vestir una camisa verda que ser ecologista des del govern.

....
Una diputada gallega socialista encara em volia convèncer que ens hem equivocat votant NO a un Estatut tant magnífic, al final li he preguntat, ¿T’has llegit l’Estatut?
No, clar.

Sobre EL JUDICI 14 de febrer declaracions de Oriol Junqueras i Joaquim Forn Antoni Bassas :   " quan es tracta de Catalunya, a l...